Odpovedal: Miriam
Re: Odstránenie ochlpenia na pohlaví.
(číslo príspevku 13.223, zo dňa 14.11.2002. videné 2053x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 13223:
Adam, (budem Ti tykat, kludne tykajte vsetci)neviem, kolko mas sice rokov, ale asi sa este neholis (sudim to aj podla toho ypsilonu v Tvojej odpovedi), ked pises, ze pri holeni si treba vytrpiet bolest. Myslis si, ze prave pochybne firmy vyvijaju holiace strojceky, aby si sa neporezal, alebo sa chces holit britvou??? Suhlasim s nazorom, ze je to vec vkusu, mozno aj hygieny, ale urcite aj urciteho druhu zvrhlosti, mozno aj tak sa to da napisat. Ako sa hovori, kolko ludi, tolko chuti. Jednemu sa paci zena zarastena od pupku az po kolena, ale mne sa to zda strasne nechutne a divim sa, ze takato zena sa objavi v bikinach. Ved ked tam ma taky porast, tak jej chlpy zakryju vsetko, naco nosit plavky? :o)
Myslim si, ze by sa mohli vyjadrit aj pani, ktori maju radi oralny styk (ako poskytovatel), ci je im prijemne vypluvat stvorcentrimetrove chlpy z ust, ked ustami uspokojuju svoju partnerku. Oholena zena je ovela pristupnejsia, nic nezavadzia a je to aj velmi vzrusujuce.
A este sa vratim k tomu ochlpeniu v podpazusi, pre mna je to tak isto nechutne vidiet, ako nejakej zene (najviac ma to zaraza u mladych zien a dievcat), ked aj pri rukach spustenych pri tele, im z podpazusia trci hustina kuceravych chlpov. A myslite si, ze vona zeny, ako pisete, je pritazlivejsia, ked je chlpata a spotena, ako vona nejakeho parfemu? Ale ako som pisala, kolko ludi, tolko chuti. Ja osobne to povazujem za nevkusne.