Odpovedal: Mirka_z_BA
Re: Masturbácia
(číslo príspevku 133.629, zo dňa 07.05.2007. videné 2734x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 133629:
VAZENY PAN DOKTOR, PO PECITANI VASHO CLANKU SOM SA ZHORZILA, ZE TAKETO NIECO MOHOL NAPISAT NIEKTO STUDOVANY. JA TAKYCHTO ODBORNIKOV ZVYCAJNE VOLAM, ZE VYSTUDOVALI V KOMUNIZME ZA KOMTOTY - BEZ URAZKY.
Vážení čitatelia a milý Martin
Keď do emailu napíše 10 ludí, že však všetci masturbujú a sú spokojní - neznamená to ešte, že to je skutočne tak.
A PRECO BY TO TAK NEMALO BYT? TO MAME RADSEJ S PREPACENIM SUKAT AKO ZAJACIKY A MENIT PARTNEROV ALEBO VYHLADAVAT PARTNEROV LEN NA SEX? NIE SU VSETCI ZA TO, ZE SEX NA JEDNU NOC PRE VLASTNE USPOKOJENIE JE FAJN. RADSEJ TO RIESIA MASTURBACIOU AKO ZHANANIM PARTNERA NA JEDNU NOC LEN ABY USPOKOJILI VLASTNE POTREBY.
Nie je to nová vec. Pozrime sa do histórie.
Masturbácia - alebo onanovanie. Prečo onanovanie?
Je to podľa jedného muža, ktorý sa volal Onan. Starí židia mali taký zákon, že keď zomrel ženatý brat, mladší brat si mal zobrať jeho ženu za manželku a splodiť mu syna. Ženatý starší Onanov brat zomrel. Onan splnil zákon a zobral si jeho manželku za svoju ale nechcel mu splodiť syna preto pri milovaní striekal semeno vedľa zámerne, aby nesplodil potomka svojmu bratovi. Boh ho potrestal a zomrel aj on. Ukájal sa bez toho aby naplnil Boží plán. Milujte sa a množte sa - je Boží plán, nie miluj sa a onanuj.
MYSLIM, ZE STE LEKAR A NIE FARAR. AK BY TOTO NAPISAL FARAR TAK NECEKNEM ANI SLOVO ALE LEKAR? AKO MOZETE PLIET NABOZENSTVO S LEKARSKOU VEDOU. TAK PODLA NABOZENSTVA BY SME MALI MAT SEX LEN VTEDY AK PLODIME DETI. TAKZE NIE Z VLASTNEHO USPOKOJENIA ALE LEN Z TOHO ABY SME MALI POTOMKOV A AJ TYCH POTOM MUSIME POKRSTIT LEBO BOLI SPLODENI Z HRIECHU. LEBO SEX PODLA NABOZENSTVA JE HRIECH.
Pozrime sa na tento problém od základu. Sex je dôležitý veď bez neho by ľudstvo vymrelo. Teda je určený na plodenie detí a samozrejme aj na potešenie. Ale nielen na potešenie seba samého.
LENZE NIEKEDY SU DETI SPLODENE NECHTIAC A TIE SU POTOM HADZANE DO KONTAJNEROV A ZRAZOVANE. A TO JE UZ ASI LEPSIE AKO SI TO UROBIT SAM A NEMAT POTOMKA KTOREHO NECHCEM. ALE AK BY NAM SEX NEROBIL DOBRE AJ SAMIM SEBE TAK BY SME HO NIKDY NEROBILI. LEBO MI NAM NEPRINASAL VZRUSENIE A ROZKOS. TAKZE AJ KED TO JE SEBECKE SEXUJEME PRETO ABY SME SA USPOKOJILI.
Prečo je teda onanovanie nesprávne? Vedie ľudí k odcudzeniu, už nepotrebujete druhého.
TAKZE PODLA VAS JE LEPSIE PODVIEST PARTNERA AKO ONANOVAT?
Obslúžite sa sám. Vôbec to nie je také časté, ako vy píšete - aby ste obhájili svoje počínanie. Navyše pri sexe vyvrcholenie muža je obvykle skôr ako dôjde k orgazmu ženy. Masturbácia práve ešte skráti reflex po ejakuláciu.
VZDY SOM SA STRETLA S PRIPADOM, ZE MUZ KED PRED SULOZOU ONANOVAL VIAC SEXUALNE VYDRZAL A POMALSIE DOSLO K EJAKULACII AKO KED BOL NABUDENY A POTREBOVAL TO ZO SEBA CO NAJSKOR DOSTAT. TAK SOM BOLA UPOKOJENA AJ JA AJ ON.
Takže styk je kratší a nedôjde k uspokojeniu manželky, tá potom taký sex odmieta, keď sa uspokojí len manžel.
JE TO SMIESNE ALE PRI SEXE IDE KAZDEMU O TOHO DRUHEHO. V TEJTO VETE SI ODPORUJETE S VETOU O PAR RIADKOU VYSSIE. ZE V SEXE NEJDE O USPOKOJENIE SAMEHO SEBA ALE AJ PARTNERA. A VED PREDSA NA USPOKOJENIE ZENY MA MUZ STALE RUKY A JAZYK A USTA A SU AJ INY POMOCKY, KTORE PRAVDAZE OBOHACUJU SEXUALNY ZIVOT.
Tých mužov čo o tom píšu by som ešte chápal, ale nechápem tie ženy. Vám nevadí, že nie ste oblasťou sexuálnych túžieb svojho manžela?
TO ZE SI TO MUZ UROBI SAM ALEBO ZENA NEZNAMENA, ZE PO NEJ MUZ NETUZI. AJ KED SU MANZELIA MOZU MAT SVOJE MALE TAJOMSTVA. ZIADNY VZTAH NIE JE NATOLKO OTVORENY ZE VEDIA O SEBE O PIKY VSETKO.
Muž nie je zviera že ked to príde musí to mať. Nevyhovárajte sa na tenzie. Tie môžete mať aj tak a aj mnohé iné v súčasnom komplikovanom svete.
NIEKEDY SA SPRAVAME AKO ZVIERATA A SME HORSI AKO ZVIERATA A NIELEN V SEXE.
Čo sa stane keď nemáte manželku alebo z rôznych iných príčin nemôžete mať normálny styk? Aj keď nebudete mať sex aj niekoľko rokov, nič sa nestane - ani vám neodpadne penis. Naopak ak budete pravidelne onanovať bude vás to nútiť pokračovať.
BUDETE NERVOZNY A HNUSNY NA OKOLIE. BO NEBUDETE MAT SEXUALNE USPOKOJENIE, KTORE JE POTREBA AKO KAZDA INA. A CI VAM JU UZ DAVA PARTNER ALEBO SI JU POSKYTUJETE SAM JE TO PRIROVNATELNE. VED SA HOVORI, ZE NIKTO VAM TO NEUROBI TAK DOBRE AKO VY SAM. LEBO VY SAM SEBA NAJLEPSIE POZNATE. A CHCETE MI POVEDAT, ZE CLOVEK KTORY 10 ROKOV NESEXUJE A NEONANUJE UPLNE V PORIADKU, PSYCHICKY VYROVNANY A ZDRAVY???
Je to, ako ked poviem hrubé prirovnanie - kravské vemeno. Keď prestanete so sexom (jedno z akého dôvodu) chvíľu to tlačí a potom to prestane. Ale ak budete stále dojiť - musíte pokračovať.
NO A CO SA STANE AK KRAVSKE VENEMO PLNE MLIEKA NEVYDOJITE??? CO SA STANE S KRAVOU?
Veľa ľudí z rôznych dôvodov a v rôznom veku už nemôžu mať styk. (je to ďaleko viac ako si myslíte) Všetci majú onanovať?
A VSETCI MAJU PODVADZAT???? HLADAT SI INYCH PARTNEROV??? LEBO SU AJ PARY KDE JEDEN Z PARTNEROV NEMOZE MAT SEX A DRUHY JE SEXUALNE AKTIVNY. TAKZE PAN DOKTOR VY RADSEJ PRIPUSTATE NEVERU AKO ONANIU?
Slovensko vymiera - viac ľudí umrie ako sa narodí, a ešte aj z tých počatých sa množstvo zavraždí (interrupciami) a tí čo by mohli mať zdravé dieťa - veď je to najväčší poklad - onanujú.
NO LENZE DETI SA NERODIA NIE KVOLI TOMU ZE BY LUDIA ONANOVALI A MUZI LEN TAK SEMENO VYPUSTALI VON ALE PRE ZLU EKONOMICKU SITUACIU. A VED AJ PRI SEXE SA NIE VZDY SEMENO DOSTANE DO ZENSKEJ VAGINY.
Nie je to hriech vyplytvať drahocenné spermie?
NIE JE TO HRIECH UROBIT DIETA A NESTARAT SA O NEHO. TYRAT HO HLADOM, ZIMOU A NEVZDELANOSTOU?
Viete koľko mužov máme na vyšetrení čo ich nemajú? A čo by za to dali keby mohli splodiť vlastné dieťa?
NIELEN MUZOV. ALE JE AJ VELA ZIEN, KTORE NEMAJU DETI. A TO CHCETE POVEDAT, ZE ONANIA MA VLPLYV NA ICH VAJICKA A PRIECHODNOST VAJCOVODOV A UDRZIANIE POLODU V MATERNICI?
Srdečne vás všetkých pozdravujem.
VAZENY PAN DOKTRO OSTAVAM S POZDRAVOM A DUFAM, ZE VASE NAZORY NABERU TROSKU INY SMER AKO TERAZ.