Autor otázky: Sara
ERDIC a (ne)zväčšenie poprsia
(číslo príspevku 14.830, zo dňa 25.01.2003. videné 5018x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 14830:
Ahoj-te všetky baby, ktoré túžite po väčšom poprsí!
Aj som sa trápila pre svoje menšie poprsie, dychtivo hľadala všetky dostupné informácie
o možnosti ich zväčšenia, stratila som kopu času nad internetom, veľa času pri konverzácií
so svojím gynekológom, len aby mi niekto poradil, samozrejme niečo iné okrem rady podrobiť sa plastickej operácií.
nakoniec som ukecala" svojho gynekológa aby mi predpísal erdic, totiž chcela som si dotyčný prípravok kúpiť v Nemecku /je tam lacnejší cca 6000/ ako na SK/ a je nutný recept.
Hoci ma lekár upozornil na to, že to nepomôže, predpísal mi 2 balenia, s tým, že keď mi po ňom narastú prsia, tretie balenie mi zaplatí, žartovali sme.
Ubehlo niekoľko /7/ mesiacov erdic som presne podľa návodu využívala, a NIČ.No naniečo to bolo dobré, naučila som sa piť denne skoro 3 litre vody.Môj lekár je vysmiatý...
nevzdala som sa, začala som navštevovať fitness, dodržiavať všetky rady trénera, ktorý mi
pripravil zoznam cvikov na spevnenie a pri kvalitnej strave aj raste prsného svalu,moje prekvapenie: prsia sú po 2 mesiacov driny, odriekania a pevnej vôle pevnejšie...cítim sa tak ako nikdy predtým, som plná chuti do života, poslednej dobe som akosi pozabudla na hlavný dôvod prečo vlastne cvičím, už to nie je len pre prsia, ale pre dobrý pocit s peknej postavy, so stretnutia s novými priateľmi..
Nebudem sa rozpisovať, chcela som len upozorniť, že tabletky ERDIC nepomôžu a súhlasím s lekármi, ktorí radia na tejto stránke i s tým mojím gynekólogom, ktorý sa ma pri každej návšteve spýta: "predpíšem ti niečo na zväčšenie poprsia?"