Odpovedal: Dagmar
Re: Rinogermina nosový sprej
(číslo príspevku 253.309, zo dňa 18.06.2018. videné 415x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 253309:
Ovocie je dost problemove, aj druhy s nizkym obsahom cukrov mozu sposobovat problem. Ale ceresne/tu ako priklad, lebo ste ich uviedli, su ohladne obsahu fruktozy malou bombou. Rovnako jahody. Okrem toho mozu spustit velke problemy u ludi s intoleranciou histaminu. Po zjedeni jahod a ceresni moze takto nachylny pacient dostat symptomy od A po Z, alergicke reakcie, afty, zapal nosohltanu, zapal prinosnych dutin, bolesti zaludka, iritaciu colonu, ba az hnacky, bolesti pri moceni, vyrazky, zhorsenie akne, bolesti hlavy, migreny, zhorsenie chronickych infekcii v tele, zvysenie teploty, pocit palenia pokozky, CNS problemy/psychicke problemy. Realne ale reaguje organizmus prave na prilis vela fruktozy a zvysenu produkciu histaminu, ktory nedokaze odburat ako u zdraveho cloveka.
U niekoho ako Vy by som ovocie teraz po tych ATB nechala bokom. Traviaci trakt potrebuje cas, len samotne creva su velmi dlhe, ak je tam zapal, treba pocitat s mesiacmi.
To je normalne, len v dnesnej dobe nastava konflikt prave v tom, ze vsetko rychlo-rychlo a pacient by sa mal vyliecit za neviem kym stanoveny cas... To je nonsens.
Po tolkych ATB a zapaloch a pri alergiach je imunitny system vycerpany, cele telo je vycerpane, zohladnite vsetky mozne faktory, ktore ste schopna nejak ovplyvnit - spanok, pite iba zasadite min. vody bez bubliniek s vysokym obsahom hydrogencarbonatu, plus ostatnymi mineralmi. Ziadne bublinky, ziadne ovocne caje, ziadne ovocie ako take.
Aspon nejaky cas.
P.S. robili Vam rozbor stolice? Myslim mikrobiologicky + evtl. spec. kultury? Kazdopadne tym overenym preparatom od imunologa nemozete nic pokazit, nejake nove experimenty by som sem nedavala. Vitaminu C potrebujete teraz podstatne viac, az do 3 g/den, rozdelit rano-obed-vecer.
Aj kvoli odburaniu histaminu v tele, zvlast ak ste alergicka.
Vit. B-komplex navysit a doplnte magnezium - na ten sa permanentne zabuda, pritom pri vsetkych infekciach, alergiach a akomkolvek strese ho telo potrebuje ovela viac ako je uvadzane. Aspon 1200mg/d. Minimum. A rozdelit pocas dna.
Ak zvladate kefir a pod., mozete vyskusat, budete musiet mat velku trpezlivost.