Odpovedal: Peter
Re: bolest brucha pod pupkom
(číslo príspevku 253.519, zo dňa 18.08.2018. videné 285x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 253519:
Skusal som urobit ako ste pisal ale nic som nepozoroval. Ja doma tak trochu cvicim a mam spevnene brusne svalstvo aspon si ymslim :) ale teraz ked tak trochu pozeram na uvolnene brucho pod pukom trochu v pravo mam akoby viac ovisnute a vypulene ale ci je to toto neviem. Doma cvicim 3x do tyzdna a aj trochu brucho a prave pri cviceni bolesti nemam. Teraz som si skusal trochu stalacat brucho tak je bolestive v aj okolie pupku aj pod pupkom ale je to bolest ktora sa da vydrzat.
Teraz ked ste tipli na pruh pohladal som si stary nalez z r. 2013 na sono pruhu pravej inguinalnej oblasti co ma pobolievala slabina tak zaver sona bol:
mala kylna branka s vak dlzky cez 1cm v mieste prestupu funiculus spermaticus brusnou stenou vpravo, s lahkym vyklenutim a naslednou repoziciou tukovych struktur vo vaku, naviac hranicna az lahka varikokela, veny 2,4mm, ostatne struktury inginy v norme.
Zaver Incip skrotalna hernia dx.....
nechapem ze herniu uplne neuvazoval chirurg pocas vysetrenia, v pondelok pred odchodom na dovolenku mu ukazem sono z r. 2013. a da sa nejak preliecit pruh aby nebolel?
Este vas poprosim ako by sa prejavil zapal hrubeho creva v tom bolestivom mieste? Normalne som na nervy ci ist na dovolenku alebo radsej neostat doma ale zas na dovolenke budem na Slovensku.
dakujem za rady