Autor otázky: Monika
Rybi olej pre 2.5 rocne dieta
(číslo príspevku 257.182, zo dňa 02.02.2023. videné 88x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 257182:
Dobry den
chcem sa spytat, ci je nejaka bezpecna alternativa na uzivanie rybieho oleja pre 2.5rocne dieta .Idealne ak ma niekto skusenost s takou formou, ktora je pre taketo male dieta aj znesitelna (viem, ze existuje nejaky aj bez silneho zapachu).

Mame v rodine maleho chlapca ktory odmieta jest. Vsetko. Pije len formulovane mlieko. Viem, ze mi bude vela ludi pisat, aby sme ho odtrhli od mlieka (aj nasilu). Toto bola tiez rada pani detskej lekarky, pri zaludocnych tazkostiach mu nasadit mu dietu ( bola si vedoma, ze dieta bez mlieka pre neho bude znamenat, ze nebude vobec nic jest, ani caj nechce pit, nic nevieme do neho dostat a ryzovym mliekom sa neda oklamat). Tak sme obmedzili mlieko. Skoncil na infuziach. Dalej to uz nikto neriesil, preco nechce jest a uz uplynulo niekolko dalsich mesiacov bez nejakeho zlepsenia.

Niekde na internete som citala ( ale bez moznosti kontaktovat tu osobu), ze im pri dietati, ktore nejedlo a jeho vyvoj bol kvoli limitovanej strave spomaleny, pomohlo uzivanie rybieho oleja. Ze zacali badat u dietata rychlejsie napredovanie a nastartovalo mu to aj zvedavost a chut do jedla. Pri vacsine vyrobkov co som pozerala je ale uvedeny vyssi vek ako 2.5roka, odkedy sa rybi olej moze uzivat.

Dakujem