Autor otázky: Terinka pre Dadku
britka
(číslo príspevku 17.964, zo dňa 05.03.2010 videné 451x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 17964:
Dadka, dlhsie som sa neozvala,chcem sa pochvalit,ze naša mačacia slečna tabletku na odčervnenie podla Vášho návodu zbaštila:-). Máme za sebou už aj návštevu veterinára, boli sme včera, chúďa Terinka mala šoky, keď sme ju lapali a na silu strčili do tašky. U veterinára sa chovala slušne, dostala vakcínu proti besnote, tie ostatné veci sa budú očkovať v júli. Po návrate domov, bola chvilu ofučaná, schovala sa pred nami, tak ako prvý deň jej pobytu u nás. Ruja, z ktorej som mala takú hrôzu pominula, trvala 3 dni a obišli nás aj značkovacie problémy.
Terinka, je riadna maznoška a strašne lúbi moju posteľ:-) Pred tým, ako ideme večer spať, máme ju nasťahovanú v posteli a ide mi srdce roztrhnúť, keď ju zo spálne vyhadzujem. Rozmýšlala som, či by bola v noci schopná pri nás v kľude spať, či by jej nechýbalo wecko napríklad. Wecko máme v obyvačke za pohovkou.
Ozaj Dadi, chodíte sem často na toto fórum? Rada by som ostala s Vami v kontakte, ked by som potrebovala nejakú inú radu,alebo len tak pokecať a pochváliť sa čo má naša Miňa nové.
    Reakcie na príspevok:
  • Re: britka (365x, Nick, 84.245.64.190, zo dňa 2010-03-06)