Odpovedal: Jana38
Re: Zdureniny na brušku
(číslo príspevku 20.031, zo dňa 18.05.2013 videné 284x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 20031:
Dobrý deň.Nerada by som Vás uviedla do omylu.Ale myslím,že neurobíte chybu,ak navštívite so Sindy veterinára až v pondelok.Nevidím súvislosť medzi hrčkami a odčervovaním,ani so spot-on.
Netvrdím,že to súvisieť spolu nemôže,ale je to skôr nepravdepodobné.
Sučka je v zrelom veku,predpokladám,že sterilizovaná nie je,takže teoreticky by mohlo ísť aj o nádorčeky.(Ale naplašte sa vopred.Nádorčeky,či nádory nemusia a ani nebývajú len zhubné)
Ak je sučka inak v poriadku,píšete,že:
"Sindy je ale stale veľmi živy a aktívny psik aj jesť jej chuti nema žiadne problemy žeby bola sklesla alebo podobne"
tak sa o akútny stav jednať nemusí,ale v pondelok určite s ňou zájdite na vyšetrenie k veter. lekárovi.On hrčky prezrie,prehmatá,prípadne odoberie vzorku a pošle na rozbor.
Ale ak by sa stav po zvyšok víkendu nejako zmenil (teploty,apatia,nechutenstvo,a iné),tak samozrejme návšteva ambulancie by bola vhodná skôr.
Držím Vám,aj Sindy palce a ak sa Vám bude chcieť,tak v pondelok sem dajte vedieť,či ste prišli na príčinu,a aké riešenia veter. navrhne.
Možno odpovie aj niekto ďalší.Prípadne,ak máte veľké obavy,aspoň telefonicky konzultujte problém s veter.klinikou,kde majú aj pohotovosť (zatelefonovať môžete do ktorejkoľvek na Slovensku)