Autor otázky: gabca
Jelenia klobasa
(číslo príspevku 216.742, zo dňa 30.08.2010. videné 1331x)
ODPOVEDAŤ
 

Text príspevku číslo 216742:
jeleniu klobasu som jedla predvcerom a az vcera som sa dozvedela ze to bola jelenia a som ju varila cca.10min.Nebola zamerne varena zamerne tak malo ale som bola v tom ze je bravcova.inac bravcovu varim bezne tak asi 10min a sme vsetci v pohode.No ale ze vraj diva zver prenasa svalovca preto by sa vraj aj klobasa hoc je aj udena mala varit aspon pol hodinu.Nastastie som ju zatial zjedla iba ja nie deti a muz lebo bolo uz neskoro vecer.Teraz mam obavy aka je pravdepodobnost nakazenia sa svalovcom ked ta klobasa bola varena len zych 10min.Ma niekto ohladom toho nejake skusenosti?Myslim konkretne s tskouto upravov a naslednou konzumaciou klobasy.Dakujem vam za rady a podnety.Caute.