Odpovedal: Dagmar II.
Re: žlčník - postup diagnostiky?
(číslo príspevku 254.234, zo dňa 14.03.2019. videné 277x)
ODPOVEDAŤ / Predchádzajúci príspevok
 

Text príspevku číslo 254234:
Ked sa bude robit lab. diagnostika, dajte urobit aj krvny obraz /diferencialny KO, oblicky, metabolizmus tukov a cukrov, nestaci glukoza, treba aj dlhodobe hodnoty, zabudla som sa opytat na srdce, ci nieco neberie a ci nema problemy s krvnym tlakom a cievami. Ono tie klinicke obrazy potom spolu suvisia a lieky tiez.
K strave som zabudla dopisat: vsetko horkaste, bylinky, atd., uplne skrtnut cukor a transfety, z tukov iba za studen lisovane oleje ako olivovy napr., skuste celozrnny ovos - ovsena kasa, kazdy den, staci salka, najlepsie na vecer + skorica, BEZ cukru. Plus vela pit. Celozrnny ovos ma tu vlastnost, ze velmi blahodnarne posobi na cely trav. trakt a obzvlast tenke a hrube crevo, odstranuje stare/odumrete bunky zo stien criev a vsetky nanosy, plus vytvara tzv. ochranny film a krmi zdrave crevne bakterie. V kombinacii s vela vhodnymi tekutinami /iba teple, zasada/ a ostatnymi balastnymi latkami z inych potravin /idealne dusena zelenina, zeleninovy vyvar najmä s korenovou zeleninou, petrzlen, mkrkva, zeler - ak nema alergiu, proste stara klasika, moze trocha - ak zvlada skombinovat so sosovicou, musi byt vsak dobre uvarena/.
Vyhybat sa kave a pod., nateraz nie.
A zasadite min. vody, s vysokym obsahom hydrogenbicarbonatu, moze aj zohriat, plus dodat magnezium 3x denne 400mg a vitamin C az do 2- 3000 mg/den rozlozit, ako zvladne.
S cajmi skuste viacere, male davky a dlhsiu dobu.
Ak ma vela stresu alebo ak je typ, ktory inklinuje k dominancii, agresii ci az cholerizmu, tak treba pozriet aj tym smerom. Problem je v tom, ze to prilis zasahuje do hormonalnej stresovej krivky /cortizol, adrenalin atd., ta ma zasa negat. vplyv na metabolizmus a zasa aj tukov.
Zelam vsetko dobre.